2015-04-07 12:56:51

DAN ZDRAVLJA

  Krećemo dalje baš na sam Svjetski Dan zdravlja.Ovogodišnja tema je sigurnost hrane. Na putu do nas hrana je mogla biti izložena različitim štetnim utjecajima. Proizvodnja zdrave hrane postaje sve popularnija tema i vode se velike rasprave o tome kakva bi trebala biti prehrana i kako bi se hrana trebala proizvoditi.Možda je to prilika da razmislimo o vlastitim navikama i kako one doprinose našem zdravlju. Većina učenika je u godinama  koje mogu bitno utjecati na vaše zdravlje cijeloga života. Zdrave prehrambene navike stvaraju se godinama. Prehrana je nešto o čemu trebamo razmišljati svakodnevno.Na žalost brza i zasitna hrana još uvijek je predmet želja većine.Mora li to biti tako? I zašto? 

 

  Pozivamo vas da odgovorite na slijedeće pitanje (anketa desno)

   Koliko puta tjedno jedem juhu?

 


Osnovna škola Petra Krešimira IV. Šibenik